Meisbergstraat 13 - Maasmechelen

Eengezinswoning

Ref: spir5993

Omschrijving

Deze te renoveren woning vinden we terug in een zeer rustige straat met enkel plaatselijk verkeer. Kinderen kunnen hier nog op straat spelen terwijl scholen en de dagdagelijkse winkels zich op enkele minuten bevinden.

+++SUPERVOORDEEL: Deze woning komt in aanmerking voor een extra rechtenvermindering! (indien voorwaarden voldaan 7% ipv 10% verkooprechten + extra korting verkooprechten van 5600 euro!!!) +++

Het goed is gelegen tegen het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen "De Mechelse Heide", waar je prachtige wandelingen kan maken en waar ook jouw viervoeter vrolijk kan ronddartelen.

+++Bekijkt u de woning via een aanverwante website, ga dan naar www.machon.be en klik op ďGRONDPLANĒ voor meer fotoís, afmetingen en plannen!+++

De woning is volledig gelijkvloers en is mede hierdoor zeer toegankelijk. Via de inkomhal met gastentoilet komen we binnen in de leefruimte. Deze bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken. De leefruimte is voorzien van een kwaliteitsvolle parketvloer en een gezellige kachel. Aansluitend is er een leefveranda voorhanden met prachtig uitzicht op de tuin. Verder zijn er drie slaapkamers en een badkamer voorzien.

De tuin is zeer rustig en grenst aan een bos. Achterburen zijn er niet: rust en privacy zijn dus gegarandeerd! In de tuin bevindt zich nog een ruime garage met sectionale poort en een extra bergruimte.

Kortom: een betaalbare woning op een prachtige locatie!

Voor meer info neem contact op via ťťn van onze kantoren op 089/71.82.82 of mail naar info@machon.be!

Bebouwing

Bouwjaar 1977
Renovatiejaar 1994
Aantal slaapkamers 3
Grond oppervlakte 840 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied deels woongebied, deels gebied voor gemeenschapsvoorziening en openbaar nut (landschappelijk erfgoed)
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op overeen te komen
Aantal garages 1

EPC gegevens

EPC waarde per jaar 718 kWh/jaar

Geografische info

Meisbergstraat 13 , Maasmechelen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt