Kruisstraat 19 - Lummen

Uitzonderlijke woning

Ref: spir5954

Omschrijving

Zeer sfeervol villa-landhuis met ruime opslagplaats op ca. 3ha in bosrijke omgeving.

+++ Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen! Nu al benieuwd deze karaktervolle villa te ontdekken? Klik op "VIRTUEEL BEZOEK" voor onmiddellijke toegang tot de woning in 3D. +++

Dit prachtige, sfeervolle landhuis bevindt zich in Lummen, West-Limburg, met een goede en vlotte verbinding naar de E313 & E314. Het landgoed is gelegen in een zeer rustig, aangenaam bosrijk gebied op een perceel van ca 3ha.

Aan gevoel van ruimtelijkheid geen gebrek. Dit ervaart men meteen bij binnentreden van de villa in de ruime inkomhal met vide naar de bovenliggende verdieping. Hier heeft men directe toegang tot de vestiaire en toilet enerzijds, de keuken met aansluitende eetkamer en het prachtig ruime woon- en zitgedeelte anderzijds. Hier geniet men van alle luxe en comfort. Lekker wat ontspannen in de tv-kamer of gezellig vertoeven bij de zitplaats aan de open haard met een drankje uit eigen bar of wijntje uit eigen wijnkelder, bewaard onder ideale omstandigheden, in een perfect binnenklimaat. Welke geniet uw voorkeur? Van hieruit heeft met ook een directe relatie met de tuinomgeving.

Verder situeert zich, grenzend aan de keuken, nog een aparte bureauruimte en een sas met douchekamer en toilet. Via de sas bereik je ook de zeer ruime, open opslagplaats. Deze is zeer nauwkeurig en kwaliteitsvol afgewerkt met een extra toilet, cv-ruimte en archief/bureau.

De eerste verdieping is bereikbaar via de inkomhal alsook via de woonkamer. Via hetzelfde concept werd er telkens met een open vide gewerkt om op deze manier een zeer aantrekkelijke ruimtelijkheid te kunnen waarborgen. Boven de woonkamer bevindt zich een pooltafel, omgeven door een zit- en leesruimte. De open relatie met het gelijkvloerse woongedeelte geeft een zeer klassevol gevoel.

Via ťťn centrale overloop heeft men toegang tot een zeer praktische masterbedroom met badkamer en inloopdressing. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers, waarlangs ook een aparte badkamer. Ook een wasplaats en 2 aparte toiletten zijn hier aanwezig.

Een enorme meerwaarde is de bijzonder aantrekkelijke tuin. Hier kan men vertoeven in alle rust en privacy. Er werden gezellige zitplaatsen gecreŽerd van waaruit men geniet van een uiterst mooi vergezicht over het hele perceel.

De woning werd in 2001 zeer deskundig en kwaliteitsvol gerenoveerd met b+ villa's. Het volledige pand werd voorzien van de nodige isolatie, domotica, nieuwe parket en houten ramen met HR-glas.

Kom je alle troeven van de woning graag zelf bewonderen? Ontdek de grootte van het gehele eigendom en ervaar de luxe van dit exclusieve landgoed.
Neem dan contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1918
Renovatiejaar 2004
Aantal slaapkamers 3
Grond oppervlakte 29733 m≤
Woonoppervlakte 490 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Agrarisch gebied Agrarische en natuurgebieden
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

EPC gegevens

EPC nį 20140307-0001538138-00000006-3
EPC waarde 233 kWh/m≤
233

Geografische info

Kruisstraat 19 , Lummen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt