Holt 53 - Bilzen

Villa

Ref: spir6031

Omschrijving

Centraal gelegen villa-landhuis op perceel van 33 are.

+++ Bekijkt U de woning via een aanverwante website ga dan naar www.machon.be en klik op "GRONDPLAN" voor meer foto's, afmetingen en plannen! +++

Dit prachtige, sfeervolle en zeer statige villa-landhuis bevindt zich in Beverst, Bilzen. Een centrale ligging op wandelafstand van het centrum.

Men voelt de statige eigenheid van het pand onmiddellijk bij binnentreden. Een zeer ruime en royale inkomhal met marmeren vloeren, houten deuren en open trap naar de verdieping.
Hier bevindt zich een apart gastentoilet. Op zoek naar een aparte werkruimte, bureau of praktijkruimte? Ook hier werd rekening mee gehouden. Een praktijkruimte van ca 22m2 met aparte inkom. Deze wordt momenteel benut als gelijkvloerse slaapkamer.

Verder betreedt men via de inkomhal de zeer ruime en lichtrijke zitkamer, woonkamer en eetkamer, allen enorm praktisch met elkaar verbonden via dubbele schuifdeuren. De woonruimte is voorzien van een gezellige open haard en grote raampartijen zowel aan voor-en achterzijde. Vanuit de woonruimte, eetruimte en keuken geniet men van het prachtige tuinzicht.
Verder bevinden zich op het gelijkvloers nog een keuken met bijkeuken (of wasplaats) en dubbele garage.
Ook is er nog een zeer ruimte kelder (met extra kruipkelders) aanwezig. Hier bevindt zicht de cv-ruimte en ontleent deze zich perfect voor een opslagplaats voor uw wijnen.

Indeling verdieping: Zeer ruime centrale nachthal met verbinding naar 5 slaapkamers en 2 badkamers.
Indeling zolder: sauna en bergruimtes.

In 2017 werd alvast flink geÔnvesteerd in het pand. Zo werd er overal nieuwe, dubbele beglazing geplaatst, werd het buitenschrijnwerk volledig herschilderd, een sauna geplaatst op de zolder, nieuwe chapelagen gestort op de bovenverdieping alsook het dak volledig geÔsoleerd. De woning werd alvast voorbereid voor een make-over. Zo werden keuken, badkamers en vloer bovenverdieping alvast volledig verwijderd.
Enorm voordeel is dat men deze ruimtes zelf verder inricht naar eigen smaak.

Kom je zelf graag het potentieel van dit pand ontdekken en creatief denken over de verdere afwerking? Bel dan zeker voor een afspraak met verdere uitleg en professioneel advies.

Neem contact op met ons kantoor voor meer info of het inplannen van een bezoek. Bereikbaar via 011/21.31.41 of via info@machon.be.

Bebouwing

Bouwjaar 1981
Renovatiejaar 2017
Aantal slaapkamers 5
Grond oppervlakte 3299 m≤
Woonoppervlakte 432 m≤

Comfort

Verwarming Stookolie
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied met landelijk karakter deels woongebieden met agrarisch karakter, deels agrarische gebieden
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

EPC gegevens

EPC nį 20150511-0001758359-1
EPC waarde 250 kWh/m≤
250

Geografische info

Holt 53 , Bilzen
StreetView
Toon op kaart
* Berekening: Aankoopprijs - 10% eigen inbreng aan 2,5% rente op 20 jaar - exclusief kosten

Panden in de buurt