Molenstraat 45 bus 6 - Tongeren

Duplex

Ref: spir6206
StreetView

Omschrijving

PRACHTIG DUPLEX APPARTEMENT AAN DE STADSRAND VAN TONGEREN - Onmiddellijk beschikbaar

Dit prachtige duplex appartement ligt aan de stadsrand van Tongeren. Voorzieningen zoals scholen, supermarkten en het stadscentrum liggen op wandelafstand van dit mooie appartement.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Je komt binnen via de inkomhal met aansluitend het gastentoilet. Daarnaast is er een ruime woonkamer met grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval is. In de woonkamer ligt er een mooie parketvloer. Het terras bevindt zich aan de voorzijde van de woonkamer en kijkt uit op een rustige straat. In de verte zie je de Basiliek van Tongeren liggen. Langs de woonkamer is er een knusse en ingerichte keuken.

Via de trap kom je terecht in de nachthall, waar 2 grote slaapkamers op aansluiten. Beide slaapkamers zijn eveneens voorzien van een terras. De ruime badkamer bevindt zich ook op deze verdieping en is voorzien van een bad, een badmeubel en een toilet. In de kelderverdieping is er nog een gerieflijke berging en een autostaanplaats.

Deze prachtige duplex is zeker een bezichtiging waard, aarzel daarom niet en bel ons op het nummer 012/23 49 04. Wij helpen je met veel plezier verder!

Bebouwing

Bouwjaar 1997
Aantal slaapkamers 2
Woonoppervlakte 80 m≤

Comfort

Verwarming Aardgas

Ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op onmiddellijk

EPC gegevens

EPC waarde 160 kWh/m≤
160

Geografische info

Molenstraat 45 bus 6 , Tongeren

Panden in de buurt