Gasthuisbosdreef 9 - Tongeren

Duplex

Ref: spir6161
StreetView

Omschrijving

LUXUEUS AFGEWERKT DUPLEX-APPARTEMENT MET EEN WOONOPPERVLAKTE VAN 244M≤ EN EEN RIANT TERRAS VAN 66 M≤ - Onmiddellijk beschikbaar

Dit luxueuze duplex-appartement bevindt zich in de stadsrand van Tongeren. De ligging van het appartement is ideaal. Je woont hier rustig, maar toch dichtbij de nodige faciliteiten zoals scholen en winkels. Het appartement ligt in de nabijheid van de Hasseltsesteenweg, doch op een boogscheut van het centrum van Tongeren.

Je komt dit riante appartement binnen via een aparte inkomhal. Op de eerste verdieping bevindt zich de mooie woonkamer met zicht op het zťťr ruime terras. De open keuken is van alle moderne faciliteiten voorzien (keuken, keramische kookplaat, dampkap, afwasmachine, combi-oven). Ook via de keuken kan je trouwens naar het mooie terras waar je in alle rust kan vertoeven. Door de grote raampartijen in de keuken en de woonkamer heb je veel lichtinval. Naast de prachtige badkamer met dubbel wasmeubel, combi bad/douche en toilet zijn er op deze verdieping 2 ruime slaapkamers en een bureauruimte.

Op de 2de verdieping vinden we de Master bedroom en nog 2 hobbykamers.

Doorheen het appartement ligt een makkelijk te onderhouden tegel die de nodige warmte uitstraalt.

Dit unieke pand is zeker een bezichtiging waard, aarzel daarom niet en contacteer ons nu! Wij helpen je met veel enthousiasme verder!

Bebouwing

Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 244 m≤

Comfort

Verwarming Aardgas

Ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op onmiddellijk

EPC gegevens

EPC waarde 118 kWh/m≤
118

Geografische info

Gasthuisbosdreef 9 , Tongeren

Panden in de buurt