Sint-Janshoefstraat 22 bus 1 - Hasselt

Duplex

Ref: spir6162
StreetView

Omschrijving

RUSTIG GELEGEN DUPLEX MET 3 SLPK EN GROOT TERRAS - vrij op 1/09/2019

Gelegen in het mooie groene Kuringen - Hasselt, ligt deze prachtige duplex. Het appartement bevindt zich aan de achterzijde van een ruime villa op een afgesloten residentieel perceel en is gelegen op een boogscheut van het centrum van Hasselt en de oprit van de E313.

Via een makkelijke buitentrap komt men op een zeer ruim terras (!! 30 m2) terecht dat volledig omringd is door groen. Dit terras geeft uit op de ingang van het appartement waarlangs men de zeer lichte en ruime woonkamer binnen wandelt met open keuken. Deze laatste is voorzien van alle nodige toestellen en voldoende kastruimte. Op deze verdieping vindt men tevens 2 slaapkamers en de badkamer met combi bad/douche, lavabo en toilet. Op de bovenverdieping is een grote afgewerkte zolderruimte die tevens dienst kan doen als extra slaapkamer, hobbykamer, speelkamer voor de kinderen, ...

Deze duplex is gelegen op een residentieel afgesloten perceel. Het perceel is volledig omheind en toegankelijk gemaakt door middel van een elektrische inkompoort.

Aarzel niet en bel voor meer informatie of een bezichtiging naar Machon op het nr. 011 21 31 41. Wij helpen u met veel plezier verder!

Bebouwing

Renovatiejaar 2016
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte 120 m≤

Comfort

Verwarming Aardgas
Beglazing Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Overige Info

Vrij op 01/01/2019

EPC gegevens

EPC waarde 135 kWh/m≤
135

Geografische info

Sint-Janshoefstraat 22 bus 1 , Hasselt

Panden in de buurt