Nieuws

VERKAVELING KERKHOVEN DIJK, ZALIG WONEN IN EEN GROENE OMGEVING!

Verkaveling Kerkhoven Dijk is een gedroomde locatie om te wonen. Dit plekje in het hart van Leopoldsburg heeft alle kwaliteiten om er een prachtige thuis van te maken. De verkaveling is gelegen in een groene omgeving en ligt op wandelafstand van de gezellige jachthaven van Leopoldsburg. Van hieruit kunnen sportievelingen aansluiten op het fietsroutenetwerk Limburg. Daarnaast ligt de verkaveling ook op een boogscheut van het centrum.

Er is enkel plaatselijk verkeer in de straat. Het verkeersarme karakter van de verkaveling zorgt daarom voor de nodige rust en maakt de straat kindvriendelijk.

Tot slot zijn alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer in de nabije omgeving gelegen.

Verkaveling Kerkhoven Dijk heeft voor elk wat wils en bestaat uit 42 bouwkavels. U kan er kiezen uit bouwgronden geschikt voor open bebouwing, maar ook uit halfopen en gesloten bouwkavels. Deze kavels zijn uitermate geschikt als belegging aangezien er geen bouwverplichtingen is. Gezien de lage rente is dit vast en zeker een interessante belegging!

Wenst u bijkomende inlichtingen of heeft u interesse in de aankoop van een bouwgrond? Neem gerust contact op met ons kantoor op het nummer 089 71 82 82 of via info@machon.be . Onze makelaars helpen u met plezier verder.

 

Klik hier voor uitgebreide info op onze website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

k