Gastenboek

Nathalie Bruggen

Een dikke merci voor Nadine Slootmans van Immo Machon die we tijdens onze zoektocht naar een nieuwe thuis vaak ontmoet hebben en die ons steeds met een brede glimlach en superspontaan rondgeleid heeft.

Guus Ritzen

Jeroen, het werk wat u voor mij hebt verricht, een appartement/penthouse verkopen op die korte termijn en wat de vraagprijs benaderde, was een bijzonder goed karwei.! Top.! Je was eerlijk en correct en had kennis van zaken. Chapau...... Guus Ritzen/ Hasselt

Eefje Gilson

Dankzij de goede samenwerking kunnen wij binnenkort verhuizen naar een zeer mooie gerenoveerde woning binnen ons budget. Bedankt om ons te helpen in deze zoektocht!

Natascha Lodders-Duchateau

Alles super verlopen op een kleine 14 dagen tijd was ons huis verkocht. Met dank aan Machon die vanaf dag 1 een eerlijke inschatting maakte van alles. Top kunnen wij alleen maar zeggen.

Eva Knapen

Toen wij op zoek gingen naar een huis zijn we snel bij hun uitgekomen! En we hadden dadelijk een goed gevoel bij de jonge dame die ons geholpen heeft. Ze heeft ervoor gezorgd dat we een leuke ervaring hadden bij het zoeken naar een huis! Zeker een aanrader ?. Want we hebben ons huis ook via hun gekocht.
En een speciaal bedankje aan Nadine onze makelaar, een betere konden we ons niet wensen!

Dayal Titeca

Ik en mijn vrouw hebben na een maand ons huis verkocht via Machon. De makelaar heeft ons super geholpen en begeleid met de verkoop van ons huis. Hij is een eerlijke makelaar en zegt waar het op staat. Communicatie was super en de samenwerking verliep vlot. Nogmaals bedankt voor alle hulp en ons huis zo snel te verkopen ! Nitai & Nikita

Koen Kuppens

Mijn vrouw en ik hebben na de eerste ontmoeting geen seconde getwijfeld om met Machon in zee te gaan. De directe, eerlijke en open communicatie was ons meteen opgevallen. Gedurende de periode hebben we steeds mogen rekenen op een goede coaching en advies. De korte, intense samenwerking heeft geleid tot het vinden van de juiste kandidaat voor onze woning. Voor ons een hoofdstuk afsluiten, een nieuw hoofdstuk gaat van start voor de nieuwe eigenaar. We willen het hele team van Machon bedanken voor de fijne en toegewijde samenwerking!

Maarten Thuys

We zijn super tevreden en willen onze makelaar dan ook heel erg bedanken voor de volle eerlijkheid. We hebben dan ook door de goede rondleiding en de volle eerlijkheid en de behulpzaamheid niet lang getwijfeld om voor het huisje te gaan.†We zijn blij met zo een goede makelaar als deze.
Hier kunnen andere kantoren nog heel wat van leren.†We kunnen nu allebei door gaan met een huis waar we onze thuis van kunnen maken.
Merci Machon.

Claudine Jans

Ook ik moet een zeer positieve recensie noteren, Machon heeft ons huis op 1 dag kunnen verkopen. Ja je ziet het goed op 1 dag en ondertussen zitten we een week verder en is er al een compromis getekend.†

Mandy DaniŽls

Met de professionele hulp en tomeloze inzet van Nadine is ons huis verkocht. Ook een bedankje voor Stephanie, die ervoor zorgde dat alle bezichtigingen keurig werden ingepland. Wij zijn superblij. Dankjewel Machon, maar vooral Nadine!

Dominique Terwingen

Ons huis werd in minder dan 3 maanden verkocht! Enorm tevreden over de geleverde prestaties. Zeer goede service!†

Elke Houben

Tevreden van de afhandeling en snelle service naar verkoop.
Pluim voor Jort!

Christel Stevens

Hartelijk dank voor jouw bijzonder professionele en correcte aanpak Jeroen! Vlotte en aangename communicatie, fijne service, fijne vertrouwensband. Prima werk!

Joke Muermans

Fijne samenwerking, we kregen zeer correct advies... eens knoop was doorgehakt een zeer vlotte verwerking en was alles op een week tijd beklonken!

John Henkes

Ook zonder appeltaart een zeer professionele begeleiding, communicatie, uitleg en ondersteuning van een zeer charismatische makelaar, Michel.

Edith De Groote

Hťťl tevreden, super goede service, doeltreffend en zeer vriendelijke verkoper met professionele afhandeling. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt Jeroen. Ik wens jou verder nog veel succes.

Simon Emonds

Top ervaring met Machon!!†
Zeer aangename, menselijke benadering bij de bezichtigingen van het pand. Wij hebben onze tijd kunnen nemen om (nu) ons huis meermaals te bezichtigen. Wanneer we vroegen om het snel te laten verlopen offerde hij zijn middagpauze op. Na een eerdere slechte ervaring met een makelaar (niet van Machon) zijn we zeer aangenaam verrast met de service! Bedankt.

Immanuel Brasci

Super service, zeer vriendelijk en super geholpen!!

Brecht Closset

Uitstekende service met professionele afhandeling! Een echte aanrader!

Caitlin Deflem

Ik kan het alleen maar aanbevelen! Ons huis is op een kleine anderhalve maand tijd verkocht! Heel vriendelijk en behulpzaam!