Livre d'or

Michel Adriaens

Verkocht na 3 dagen!

Waar de vorige makelaar dit huis niet verkocht kreeg op 8 maanden, lukte het  Joeri op zijn eerste bezichtigingsdag nadat het nog maar 3 dagen te koop stond. Bij een eerste afspraak van Joeri met mijn broer en mij , had hij ons laten kennismaken met makelaar Machon en hun werkwijze om een woning te verkopen . Wij waren volledig overtuigd , en als mijn drie zussen toen aanwezig geweest waren , dan waren wij zeker toen al van makelaar veranderd . Dat gebeurde dan wel bij een tweede ontmoeting , maanden later , waar wij allemaal aanwezig waren en waar Joeri  nogmaals de volledige werkwijze uitgelegd heeft . En dat hij het goed kan uitleggen leidt geen twijfel want het contract waarmee we van makelaar veranderden werd ter plaatse getekend . Wij hoeven nu zelfs de laatste meterstanden van water en electriciteit niet zelf door te geven want Joeri doet dat voor ons .Ik sprak deze week nog met de koper van het huis en ook hij was zeer tevreden over Joeri .

Dominique Terwingen

Ons huis werd in minder dan 3 maanden verkocht! Enorm tevreden over de geleverde prestaties. Zeer goede service!   

Elke Houben

Tevreden van de afhandeling en snelle service naar verkoop.
Pluim voor Jort!

Christel Stevens

Hartelijk dank voor jouw bijzonder professionele en correcte aanpak Jeroen! Vlotte en aangename communicatie, fijne service, fijne vertrouwensband. Prima werk!

Joke Muermans

Fijne samenwerking, we kregen zeer correct advies... eens knoop was doorgehakt een zeer vlotte verwerking en was alles op een week tijd beklonken!

John Henkes

Ook zonder appeltaart een zeer professionele begeleiding, communicatie, uitleg en ondersteuning van een zeer charismatische makelaar, Michel.

Edith De Groote

Héél tevreden, super goede service, doeltreffend en zeer vriendelijke verkoper met professionele afhandeling. Een echte aanrader. Nogmaals bedankt Jeroen. Ik wens jou verder nog veel succes.

Simon Emonds

Top ervaring met Kristof Borrenberghs van Machon!! 
Zeer aangename, menselijke benadering bij de bezichtigingen van het pand. Wij hebben onze tijd kunnen nemen om (nu) ons huis meermaals te bezichtigen. Wanneer we vroegen om het snel te laten verlopen offerde hij zijn middagpauze op. Na een eerdere slechte ervaring met een makelaar (niet van Machon) zijn we zeer aangenaam verrast met de service van Kristof! Bedankt, topkerel.

Immanuel Brasci

Super service, zeer vriendelijk en super geholpen!!

Brecht Closset

Uitstekende service met professionele afhandeling! Een echte aanrader!

Caitlin Deflem

Ik kan het alleen maar aanbevelen! Ons huis is op een kleine anderhalve maand tijd verkocht! Heel vriendelijk en behulpzaam!